Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας καταγγέλει τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας Τσιανάκας Αθανάσιος,   καταγγέλει τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,διότι αρνούνται την τηλεδιάσκεψη. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωσή του:

Καταγγέλουμε την Προέδρο του Δ/Σ και τον Δήμαρχο του Δήμου Τανάγρας διοτι αρνούνται την διεξαγωγή των Δημοτικών Συμβουλίων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Για αυτό άλλωστε περυσι είχαν προβεί σε αγορά δεκάδων χιλιάδων ευρώ για εξοπλισμό ο οποίος δυστυχως δεν χρησιμοποιείται.

 Εδώ ξεκαθαρα φαίνονται οι άσκοπες δαπάνες οι οποίες γίνονται Χωρίς νόημα και στόχο. Ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος έχει λάβει και από ένα tablet το οποιο δεν χρησιμοποιείται για τον λόγο που δόθηκε .

Πληροφορίες μας λένε πως ορισμενοι δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα δεδομένα της τεχνολογίας. φωτογραφίες όμως ξέρουν να ανεβάζουν για το θεαθήναι.τα Δημοτικά Συμβούλια λαμβάνουν χώρα μέσω τηλεφώνου αφήνοντας στο σκοταδι τους πολίτες του δήμου Τανάγρας καθώς δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τις ερωτήσεις και την αγωνία των συμπολιτών μας για να λάβουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Καλό θα είναι να τα τηρούν και  ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, βλεπουμε φαίνομενα οπως περυσι,κουνάμε το δάχτυλο στους δημοτες το πρωί και το μεσημερι-βραδυ αγνοώντας νομους και συνθηκες συμμετέχουμε σε συναθροίσεις κρασοκατάνυξης….

Πέμπτη 18/3 Σχηματαρι και Τρίτη 23/3 στα Οινόφυτα θά διενεργηθούν ελέγχοι Rapid test.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις μας έχουμε αναφέρει το γεγονός πως οι συγκεκριμένες ώρες είναι απαγορευτικές για τις νεότερες ηλικίες διότι εργάζονται.

 Έστω και αυτές τις ώρες της διεξαγωγής όσοι περισσότεροι λάβουμε μέρος τόσο καλύτερη εικόνα θα έχουμε για την περιοχή μας,ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας είναι το υψηλό ιικό φορτίο που υπάρχει στα λύματα σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε.

Τσιανάκας Αθανάσιος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τανάγρας

Σχετικά